Snabbfoting Group AB

Uncover the stinky fish

Vad dina medarbetare tänker men ingen säger

Registera dig här!

Datum och tid:

tisdag
5
mars
12.00 CET
Bekräfta din registering

Tänk om du kan bygga en kultur som hjälper människor göra sitt bästa... 

Vill du öka motivationen och göra era medarbetare nöjda? Är du ledare, ansvarig för People and Culture eller sitter med i en ledningsgrupp? Vi hjälper dig förstå Fearless Culture och vad det kan ge för möjligheter. 

I det här webbinariet kommer Ewa Hutmacher visa hur hon arbetar med Fearless Culture Design och dolda problem i organisationer. Hon kartlägger och analyserar om er kultur är Fearful, Tribal, Aggressive eller en Fearless Culture för att sedan kunna designa en roadmap med sina kunder.

De flesta företag har ingen brist på idéer, talang eller resurser. Istället behöver de en gynnsam kultur som hjälper människor att göra sitt bästa. Tänk om du kan bygga den kulturen?

Delta på det här webinariet som ökar din förståelse för hur du kan frigöra din organisations individuella och kollektiva potential. 

På 30 minuter får du en överblick av:
  • Vad dina medarbetare tänker men ingen säger.
  • Vad din organisation riskerar vid låg psykologisk trygghet.
  • Hur vi arbetar och använder verktyget "Stinky fish" som Gustavo Razzetti skapat.

Det här webbinariet presenteras av Ewa Hutmacher, vd, rådgivare och facilitator på Snabbfoting. Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv.

Även om du inte kan delta, anmäl dig ändå så får du tillgång till inspelningen efteråt! Kontakta oss gärna om du har frågor på learn@snabbfoting.se​​​​
Presentatör
Ewa Hutmacher, vd, Snabbfoting

Längd
30 min

Host för webinariet: Snabbfoting

Share this webinar