Snabbfoting Group AB

Vad dina medarbetare tänker men ingen säger

On-demand webinar om företagskultur. Anmäl dig nu!

Dina uppgifter

Subscribing to

Bekräfta registreringen

Tänk om du kan bygga en kultur som hjälper människor göra sitt bästa... 

Vill du öka motivationen och göra era medarbetare nöjda? Om du är ansvarig för HR, People and Culture eller sitter med i en ledningsgrupp är detta rätt. Vi hjälper dig förstå vad som finns dolt under ytan i din organisation, riskerna med låg psykologisk trygghet och vad en Fearless workplace culture kan ge för möjligheter.

I det här webbinariet kommer Ewa Hutmacher visa hur hon arbetar med Fearless Culture Design och dolda problem i organisationer. Hon kartlägger och analyserar om er kultur är Fearful, Tribal, Aggressive eller en Fearless workplace culture för att sedan kunna designa en roadmap för idealbilden med sina kunder.

De flesta företag har ingen brist på idéer, talang eller resurser. Istället behöver de en gynnsam kultur som hjälper människor att göra sitt bästa. Tänk om du kan bygga den kulturen?

Delta på det här webinariet som ökar din förståelse för hur du kan frigöra din organisations individuella och kollektiva potential. 

På 30 minuter hjälper vi dig förstå:
  1. hur du kan synliggöra dolda problem och utmaningar.
  2. risker vid låg psykologisk trygghet.
  3. hur vi arbetar med företagskultur.
  4. hur du kan starta.
  5. canvasen ”Uncover the Stinky Fish” och hur du ser vad som är dolt under ytan i organisationen.

Det här webbinariet presenteras av Ewa Hutmacher, vd och facilitator på Snabbfoting. Snabbfoting leder människor till det som verkligen betyder något i deras arbetsliv.

Även om du inte kan delta, anmäl dig ändå så får du tillgång till inspelningen efteråt! Kontakta oss gärna om du har frågor på learn@snabbfoting.se​​​​
Presentatör
Ewa Hutmacher, vd, facilitator, Snabbfoting

Längd
30 min

Host för webinariet: Snabbfoting

Share this webinar